Bericht van de OR

kronkel
Hallo allemaal,
Hier een berichtje van de ouderraad.
Wie zijn wij eigenlijk? De Ouderraad bestaat uit Lisanne (voorzitter en mama van Lucas, Nora en Isa), Anyella (secretaris en mama van Gerrit), Karin (Penningmeester en mama van Amber en Ivar), Suzanne (mama van Julot, Brenden en Malin), Susan (mama van Lieze en Boaz), Linda (mama van Myrthe, Fenne en Tycho) en Amani (mama van Fatima, Juud, Qassem, Saba en Naba). Wij ondersteunen het team met een aantal aanvullende activiteiten op school. Wij organiseren o.a. het Sinterklaasfeest, Kerst, Pasen en het uitzwaaien van groep 8 op de laatste schooldag.
En vergeet de sponsoractie niet! Afgelopen jaren hebben we hier een leuk bedrag mee opgehaald zodat de vrijwillige ouderbijdrage niet verhoogd hoeft te worden en we bijvoorbeeld afgelopen schooljaar op de laatste schooldag het circus in konden huren.  Wát een leuke dag was dat!
We proberen de taken een beetje te verdelen zodat iedereen wat doet, want ook wij hebben het druk thuis en op ons werk. Maar als je dan al die blije gezichtjes ziet bij een activiteit is dat geweldig!
We hebben inmiddels alweer de eerste vergadering van het schooljaar gehad en de eerste activiteiten zijn al toegevoegd aan de kalender! Ook zijn we al dingen aan het uitzoeken voor de sponsoractie, het zou fijn zijn als iedereen zich hier straks voor inzet, zodat we extra budget hebben om leuke activiteiten te organiseren en de ouderbijdrage laag te houden!
De ouderbijdrage is dan weliswaar vrijwillig, maar zonder deze bijdrage is er geen budget en kunnen wij dus geen leuke activiteiten organiseren.
Op vrijdag 10 november in de avond zullen wij de school gaan versieren in Sinterklaassfeer. Het zou fijn en gezellig zijn als jullie dan komen helpen, een oproep hiervoor zal tzt ook via Parro komen.  Ook zijn nieuwe leden altijd welkom!
Voor wie het gemist hebben, we hebben ook een ouderapp. Hier delen we af en toe wat dingen en brengen we dingen onder de aandacht. Zit je er nog niet bij? Schiet een van ons even aan bij school, dan regelen we dat gelijk!
Afgelopen jaar hebben wij vanuit de OR voor het eerst een tostidag georganiseerd, dit was een groot succes en voor herhaling vatbaar.
Vandaar; op vrijdag 13 oktober mogen alle kinderen (die dat willen) brood met kaas of ander tosti beleg meenemen naar school. Dit graag in een broodtrommel meegeven MET NAAM (dit is wel zo handig voor de tosti-bakkers).
De ouderbijdrage bedraagt voor komend schooljaar € 32,50,- per kind,
En is gelijk te voldoen via de link naar het betaalverzoek. Graag overmaken voor 1 November.
Groetjes
Lisanne, Anyella, Karin, Suzanne, Susan, Linda en Amani