Nieuw MR-lid

kronkel

Graag wil ik me even voorstellen als nieuw lid van MR vanaf het begin van dit schooljaar. Toen er eind vorig jaar met het vertrek van Diny iemand gezocht werd heb ik me aangemeld in de hoop op deze manier iets te kunnen betekenen voor IKC de Stek.

Na opgegroeid te zijn in de Betuwe en daarna jarenlang in Utrecht te hebben gewoond zijn Esmee en ik in 2019 met onze eerste zoon Midas in Est komen wonen. Midas zit inmiddels in groep 2 van IKC de stek en heeft met Siem en Fiene nog een jongere broer en zus. In de MR hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de stabiliteit van de basisschool in Est. Ik geloof dat we als ouders en kinderen een uithangbord van deze nu nog kleine school zijn.

Zelf ben ik als zelfstandig ondernemer werkzaam in een familiebedrijf in de medische sector.

Graag hoor ik van andere ouders hoe ze de school beleven en waar IKC de stek zich nog verder in kan verbeteren.

Sanne