Nieuwsbrief groep 1-2

kronkel

Vorige week zijn we met groep 1-2 naar de kasteeltuin en het bos in Neerijnen geweest, hier hebben we van meester Bert veel geleerd over de vormen van de blaadjes, de stammen van de bomen en de verschillende soorten paddenstoelen.

Woensdag 15 november sluiten we ons thema: “Doen alsof” af met een echt restaurant waarbij van iedere leerling uit onze groep één gast naar ons restaurant mag komen, de dagen ervoor zullen er regelmatig lekkere geuren uit onze klas komen, dat wordt vast smullen! Wij verwachten onze gasten om 11.15 uur in het restaurant.

Het is weer echt herfstweer, dat betekent ook dat de laarzen van de kinderen steeds viezer worden van alle modder. Omdat de kinderen veel op de grond spelen vinden we het fijn als de kinderen in de klas schoenen of sloffen aan hebben. Dikke slofsokken met antislip mogen ook.  De laarzen mogen in het portaaltje van de hoofdingang blijven staan. Sloffen/binnenschoenen kunnen op school blijven, als dat wenselijk is.

Vorige week hebben de kinderen weer een boek mee naar huis gekregen om samen te lezen, Pip en Posy. De voorleesboeken willen we graag uiterlijk woensdag 15 november weer terug hebben op school. Dan kan juf Emma ze weer op tijd mee naar de bibliotheek nemen.